Znanje plivanja predstavlja najveći doprinos sigurnosti ljudi u i na vodi. Znanje plivanja civilizacijsko je i kulturno dostignuće svakog čoveka. Znanje plivanja svakodnevna je potreba suvremenog čoveka. Ko jednom nauči plivati to znanje ne zaboravlja i ono ostaje njegova trajna svojina.
Znanje plivanja potrebno je svima bez obzira na dob, spol ili zanimanje i ima najvažniju ulugu u borbi protiv utapanja.

OBUKA ODRASLIH NEPLIVAČA SHARKS – CILJ PROGRAMA

  • Oslobađanje straha od vode;
  • Navikavanje na vodu;
  • “Sprijateljiti” se sa vodom;
  • Slobodno se kretati u vodi, zaroniti, proplutati i proplivati svojom tehnikom ili jednom od četiri tehnike.

OBUKA ODRASLIH NEPLIVAČA SHARKS – PROGRAM

Program odraslih neplivača namenjen je odraslim osobama koje žele da nauče da plivaju, savladaju tehnike plivanja Ili da ukoliko su već plivači usavrše svoje tehnike. Program se izvodi i traje u zavisnosti od inicijalnog stanja polaznika. Program se izvodi održavanjem personalnih treninga u plitkom bazenu, klasičnim metodskim postupkom, sa i bez rekvizita. Tokom obuke instruktor utiče na istrajnosti i dovođenje odraslog neplivača do krajnjeg cilja obuke. Kroz naš program naučićete kretatanje u vodi, zaranjanje, plutanje i plivanje svojom tehnikom ili jednom od četiri tehnike.

MESTO ODRŽAVANJA OBUKE ODRASLIH NEPLIVAČA

Obuka odraslih neplivača se vrši na bazenu 11 april na Novom Beogradu. Obuka se izvodi individualno, svakog radnog dana i vikendom, a zakazuje se telefonom pozivom na 065 47 23 452 i 064 55 93 1 68.

SHARKS – ŠKOLA PLIVANJA ZA ODRASLE